Hoi! Ik ben Wiep, geboren in 1990 en ik ben zangeres en vocal coach. Mijn passie is mijn werk en mijn werk is mijn passie! Even heel kort iets over mezelf. Ik groeide op in een huis waar altijd alle soorten muziek te horen was. Mijn moeder zong in een coverband en dat heeft er voor gezorgd dat mijn liefde voor muziek steeds maar meer is gaan groeien. Ik begon al op jonge leeftijd met optreden en eigen nummers schrijven.

 Op mijn 16e werd ik toegelaten op de Rockacademie in Tilburg. In 2010 heb ik deelgenomen aan de eerste editie van The Voice Of Holland en mocht ik tot de laatste 6 kandidaten van Angela Groothuizen behoren. Een hele gekke maar ook leuke ervaring! In 2011 ben ik gestart met mijn eigen zangpraktijk in Uden, waar ik zangles geef aan jong en oud. Daarnaast doe ik ook studiowerk, studio coaching en sta ik op het podium.

Het gelukkigst ben ik als ik anderen mag coachen en begeleiden in het ontdekken van hun eigen stem en creativiteit en wanneer ik muziek schrijf voor mezelf of andere artiesten. Zolang ik maar met muziek bezig kan zijn, ben ik een gelukkig mens!