Heb jij altijd al willen zingen maar weet je niet zo goed hoe, durf je niet of wil je gewoon zo veel mogelijk leren? Misschien ga je auditie doen voor een talentenjacht of musical. Het kan nooit kwaad om onder begeleiding van een coach te werken aan je zangtalent.

“Iedere leerling heeft een ander doel. De een wil gewoon graag wat meer met zingen bezig zijn, de ander wil in een bandje zingen en gaan optreden. Misschien treed je al op maar heb je nooit echt de juiste techniek geleerd en wil je jezelf wat meer ontwikkelen. Je hebt geen ervaring nodig om zanglessen te nemen. Uiteindelijk heeft iedereen die op zangles komt één ding gemeen: passie voor muziek en zingen!”

Naast de zanglessen worden er een hoop mogelijkheden gecreëerd om jezelf te laten zien op een podium. Niks moet, alles mag. Zo wordt er ééns per jaar een live show in De Pul in Uden georganiseerd genaamd The Power Of U, een aantal keer per jaar vinden er optredens plaats in een intiemere setting en ook worden er jamsessies georganiseerd. Doorgaans is er ook eens per jaar de mogelijkheid om een professionele studio een liedje op te nemen én je kunt daar dan ook een videoclip bij krijgen!

Wiep geeft op maandag, dinsdag en woensdag wekelijks en donderdag om de week les in haar praktijk in Uden, Linie 56. Voor meer informatie of om eventueel een proefles te plannen kan er een bericht gestuurd worden via het contactformulier.

Ben jij een vocalist en ben jij van plan iets op te gaan nemen in een studio? Misschien kan Wiep je daar bij helpen! Zij geeft je tips tijdens het opnemen, zodat jij het maximale uit jouw stem kan halen en je het gewenste eindresultaat krijgt wat jij voor ogen hebt.

Wil jij Wiep boeken voor jouw bruiloft of een andere gelegenheid, samen met haar gitarist en/of toetsenist? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wil jij meer informatie?